‘Netflix-serie The Letter for the King met Nederlandse Gijs Blom wordt wereldwijde hit’

Podcast Bingewatchers,,Gijs Blom speelt een echte ouderwetse bad guy, hoe vaak krijg je die kans tegenwoordig nog?’’ Bingewatcher Kevin Goes heeft de eerste afleveringen van de nieuwe Netflix-serie The Letter for the King mogen kijken en is onder de indruk van de verfilming van het boek van Tonke Dragt, waarin de Nederlander Gijs Blom een van de hoofdrollen speelt. Dat vertelt hij in de podcast Bingewatchers.

Makers Goes en Charlene Heezen gaan ook door met hun Quarantaine-kijklijst. Dankzij tips van luisteraars wordt de lijst van series die je nu moet zien steeds groter. Onder meer The Wire, This is Us, Losers en Parks & Recreation komen langs.

Bingewatchers kun je ook luisteren via SpotifyApple podcast en Stitcher.

Gijs Blom in de nieuwe serie The Letter for the King op Netflix
Volledig scherm
Gijs Blom in de nieuwe serie The Letter for the King op Netflix © Stanislav Honzik/Netflix
  1. Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdrama Etten-Leur

    Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdra­ma Et­ten-Leur

    De NTR heeft vanavond heftige beelden laten zien van het politiewerk rondom de gezinsmoord in Etten-Leur, afgelopen zaterdag. Daarbij kwamen twee kinderen, hun moeder en oma om het leven. In het programma Danny op Straat op NPO2 is te zien hoe agenten voor het eerst het huis binnengaan en hoe zij bleek weer naar buiten komen. ,,Het gaat om een gezin met hele jonge kinderen, dat doet iets met je”, zegt een agent.