‘The Walking Dead had al lang moeten stoppen’

PodcastIn de podcast Bingewatchers geven makers Kevin Goes en Charlene Heezen deze keer samen met de luisteraars antwoord op een aantal vragen: welke series zijn te lang doorgegaan, welke series zijn te vroeg gestopt en welke series hadden een perfect einde?

Bij die eerste categorie zijn de luisteraars van Bingewatchers vrij eensgezind: The Walking Dead, Lost en Dexter worden het meest genoemd. Van die series is The Walking Dead zelfs nog bezig, er is zelfs een elfde seizoen aangekondigd. Maar veel serieliefhebbers zitten daar dus blijkbaar niet meer op te wachten.

Ook aan bod komen het nieuwe seizoen van After Life op Netflix en de serie Devs van Hulu. De podcast Bingewatchers is ook te beluisteren via SpotifyApple podcast en Stitcher.

Hoofdrolspeler Andrew Lincoln (Rick Grimes) van The Walking Dead. Hier bij de première van seizoen 9. Inmiddels is Lincoln niet meer te zien in de serie.
Volledig scherm
Hoofdrolspeler Andrew Lincoln (Rick Grimes) van The Walking Dead. Hier bij de première van seizoen 9. Inmiddels is Lincoln niet meer te zien in de serie. © AFP
  1. Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijkste Wegen met timide Famke Louise

    Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijk­ste Wegen met timide Famke Louise

    Een groter contrast qua persoonlijkheden heeft er waarschijnlijk nog nooit in de auto gezeten bij het programma Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Een opvallend timide Famke Louise nam tijdens een roadtrip door Rwanda plaats naast de uitgesproken Ryanne van Dorst. Het grote verschil in karakters zorgde ook voor reuring online, het reisprogramma was zelfs even trending topic op Twitter. ‘Kunnen we Ryanne niet de standaard bijrijder van Gevaarlijkste Wegen maken?’