Wat Eten We Vandaag: Pittige omelet met spitskool
Met dit heerlijke recept geef je wat extra pit aan je omelet! Deze omelet wordt namelijk op smaak gebracht met sambal. Wij toppen de omelet af met spitskool voor een frisse toevoeging.
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal porties: 1
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 2 lente-uien
- 1 teentje knoflook
- 3 eieren
- 2 el sambal
- Peper en zout
- 1 el plantaardige olie
- 100 gr spitskool
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
eigen tuin eerst
‘We zijn gewend aan tuinverlichting, maar mogen buren ook van de sterrenhemel genieten?’
Snoeien, stekken, planten, verpotten, zaaien en schoffelen. Tuingoeroe Romke van de Kaa helpt een handje. Deze week over mollenverdrijvers en andere tuintechnologie. -
Maarten haalt via tv-programma Dragons Den 300.000 euro binnen voor bedrijf in plantaardige maaltijden
Zeister Maarten Gomes heeft via het tv-programma Dragons Den drie ton binnengehaald voor z’n bedrijf in plantaardige kant-en-klaarmaaltijden. Investeerder Shawn Harris wil daar wel 25 procent eigenaarschap voor terug. -
Garantie op smartphones en tv's: zo zit het
Verkopers zijn niet altijd even happig om je de garantie te bieden waar je volgens de wet recht op hebt, dus we zetten de belangrijkste punten om te onthouden op een rij. -
PREMIUM
Marc (61) zit al jaren doorbetaald thuis: ‘Dat lijkt aardig, maar dat is het niet’
Marc Goud (61) zit al vijf jaar thuis, maar krijgt gewoon doorbetaald door de gemeente Rotterdam. Hij baalt van zijn situatie. ,,Een vrij leventje waarbij niemand zich met mij bemoeit met elke maand 1800 euro op zak lijkt aardig, maar dat is het niet.’’ -
Wat Eten We Vandaag: Zwarterijstbowl met tahinsaus
Hoe gaaf ziet deze vegetarische bowl eruit? Door de zwarte rijst komen de felle kleuren van de groenten goed naar voren. De bowl wordt geserveerd met een spiegelei en tahinsaus; een heerlijke combinatie van smaken.
-
Wat Eten We Vandaag: Rösti met spinazie, feta en avocadospread
Houd je van rösti? Dan is dit recept een echte aanrader! In dit gerecht wordt de rösti gemaakt met aardappel en wortelen. Voeg zelfgemaakte avocadospread, spinazie en feta toe en smullen maar. -
Géén late 1 aprilgrap: Hema komt met tompoucebier
Wie van tompoucen houdt en ook niet vies is van een biertje op zijn tijd, kan mogelijk zijn hart ophalen bij Hema. Vanaf vandaag liggen er namelijk heuse blikjes ‘tompoucebier’ in de schappen van de winkelketen. Géén 1 aprilgrap, verzekert het bedrijf. -
Oostenrijkse agent veroordeeld voor plaatsen foto van ‘Hitlers lievelingsgerecht’ op Facebook
Een politieman in Oostenrijk is maandag veroordeeld voor het plaatsen van een foto van gnocchi met groene salade op Facebook. Dat deed hij uitgerekend op de geboortedag van Adolf Hitler. De man, die volhield onschuldig te zijn, kreeg een voorwaardelijke gevangenisstraf van tien maanden opgelegd en een boete van 6300 euro wegens inbreuk op de wet die uitingen van nationaalsocialisme verbiedt.