Ramon Hageraats was in 2017 trainer van Lyra.
Volledig scherm
Ramon Hageraats was in 2017 trainer van Lyra. © Ron Heinen

Olympia maakt opvolger van de vertrekkende trainer Danny Mulder bekend

Ramon Hageraats is de nieuwe hoofdtrainer van voetbalvereniging Olympia. Hij is daarmee de opvolger van oefenmeester Danny Mulder, die aan het eind van het huidige seizoen vertrekt bij de zondag-eersteklasser. Dit seizoen is Hageraats werkzaam bij zaterdag-derdeklasser OSV. De 47-jarige trainer was eerder onder meer werkzaam bij het Waddinxveense Be Fair en ESTO uit Bodegraven.

Gisteravond kwam Hageraats rond met het Goudse Olympia. ,,Bij mijn eerste gesprek met de club kwamen we nog met meerdere mensen bij elkaar, maar moesten afstand houden en mochten geen handen schudden”, doelt Hageraats op de maatregelen vanwege het coronavirus. ,,Bij het tweede gesprek zaten niet veel mensen. Het was even wennen om zo te onderhandelen, maar het was prima te doen. Het is wel afwachten hoe het huidige seizoen wordt afgemaakt. Olympia staat keurig in de middenmoot, dus ik verwacht dat ze na de zomer gewoon in de eerste klasse spelen.”

Stap

Voor Hageraats is Olympia een ‘mooie stap omhoog’. ,,De eerste klasse is een sterke competitie”, vindt hij. ,,Bij ESTO kon ik vanwege mijn privésituatie niet meer op zondag werken, maar dat is veranderd. Hierdoor was ook een zondagvereniging een optie. Olympia is een club met een goed verhaal, sterke spelersgroep en fantastische accommodatie.”

In samenwerking met indebuurt Gouda