Chef Daan Vermaas en bedrijfsleider Christiaan Visser van Art & Dining in het Dordrechts Museum.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef Daan Vermaas en bedrijfsleider Christiaan Visser van Art & Dining in het Dordrechts Museum. © Frank de Roo

Tussen kunst en catering bij Art & Dining in het Dordrechts Museum

De gouden pollepelKunst maakt hongerig. Bij een recent bezoek aan het Dordrechts Museum stapte ik het museumrestaurant Art & Dining in voor een natje en een droogje. Daar vroeg ik me af: waar moet een goed museumrestaurant aan voldoen?

  1. Laatste stuk China verdwijnt van Katendrecht: ‘Op de Kaap geen Chinees meer? Da’s best wel raar’
    PREMIUM

    Laatste stuk China verdwijnt van Katend­recht: ‘Op de Kaap geen Chinees meer? Da’s best wel raar’

    Met het verdwijnen van Chinees restaurant Wing Wah, dat al enige jaren leegstond, verdwijnt een stuk geschiedenis van Katendrecht. Wing Wah was, mede dankzij de illustere eigenaresse ‘Tante Sjaan’ Baaij, lange tijd dé zaak voor echt Chinees eten. Binnenkort vestigt zich in het pand een andere horecazaak, en gaan de karakteristieke gele letters van de gevel. Aanleiding voor een duik in het verleden.