Rico Verhoeven maakt filmdebuut

Rico Verhoeven is volgend jaar te zien op het witte doek. De kickbokser speelt een rol in de film Kickboxer: Retaliation.

Volledig scherm
Rico Verhoeven na afloop van zijn partij tegen Ismael Lazaar tijdens het Glory 41 SuperFight evenement in de Brabanthallen © ANP

Verhoeven, die volgende week aantreedt in het gevecht met Jamal Ben Saddik, plaatste een foto op Instagram waarin hij zijn filmrol bekendmaakt. Op de foto is hij te zien met actieheld Jean-Claude Van Damme.

Verhoeven liet eerder al weten dat hij na zijn carrière als professioneel vechter door wil breken in Hollywood. Om dat te bereiken heeft hij diverse coaches ingehuurd. Kickboxer: Retaliation betekent het debuut in de bioscoop voor Verhoeven. Eerder speelde hij rollen in de series Vechtershart en Bluf. Daarnaast spreekt Verhoeven ook de stem in van Ferdinand in de animatiefilm Ferdinand.

  1. Volleybalsters schrijven geschiedenis met zege op VS in thriller
    Video

    Volleybal­sters schrijven geschiede­nis met zege op VS in thriller

    De mooiste wedstrijden zijn de wedstrijden met voldoende spanning. Aan die emotie geen gebrek tijdens het WK, vandaag in de Japanse volleybalhal. Nederland won in een thriller met 3-2 van Amerika. Het team van bondscoach Jamie Morrison herpakte zich op overtuigende wijze na een wedstrijd die in eerste instantie na twee sets al gespeeld leek. Daarmee is Nederland verzekerd van een plaats bij de laatste vier. Een historische prestatie.