Vader Rico Verhoeven overleden

De vader van Rico Verhoeven is gisteren overleden, dat maakte de kickbokser bekend op Instagram. Jos Verhoeven had de ziekte van alzheimer. ,,Gisteren heeft hij besloten te stoppen met vechten", schrijft Rico.

De sporter deelt een foto met zijn vader en schrijft een emotioneel bericht. ,,Hij was sterk, trots en koppig maar dit was een keuze waar hij goed over na heeft gedacht. Om die reden heb ik niks anders dan respect voor hem en zijn keuze. Pap, we hebben veel voor onze kiezen gehad maar ik zal altijd van je blijven houden en zal je altijd missen uit de grond van mijn hart. Ik mis je."

Jos Verhoeven was belangrijk voor de kickbokscarrière van Rico. Zo nam hij hem als jong jochie mee naar de sportschool in Tholen. Ondanks dat de huidige wereldkampioen liever wilde basketballen en voetballen. Hij vergeleek Rico en zichzelf met Max en Jos Verstappen. ,,Van wie kan hij het kickboksen nou beter leren dan zijn eigen vader", zei hij vorig jaar in de NRC.

Volledig scherm
© Instagram Rico Verhoeven
 1. Thomas van der Vlugt wint AD-award op YouTube-festival VEED
  prijzenregen

  Thomas van der Vlugt wint AD-award op You­Tu­be-fes­ti­val VEED

  De Nederlandse YouTube-ster Thomas van der Vlugt (25) heeft vandaag op het VEED-festival in Amsterdam de AD Journalistieke Aanmoedigingsprijs gewonnen. De onderscheiding werd hem uitgereikt tijdens de VEED Awards: de Oscars van de Nederlandse YouTube industrie. Van der Vlugt kreeg de prijs (10.000 euro) vanwege de journalistieke manier waarop hij werk maakt voor het filmkanaal. Vorig jaar won Défano Holwijn.

poll

Wie moet Art opvolgen als presentator van Wie is de Mol?

Wie moet Art opvolgen als presentator van Wie is de Mol?

 • Jan Versteegh (49%)
 • Ron Boszhard (4%)
 • Olcay Gulsen (4%)
 • Margriet van der Linden (7%)
 • Rik van de Westelaken (24%)
 • Iemand anders (12%)
33325 stemmen