Volledig scherm
PREMIUM
'Heel tof dat ik nu tussen andere bekende Rotterdamse ondernemers zit', zegt Guy de Hoog. © Jan de Groen

Nultien Kleding viert jubileum

kledingmerkGuy de Hoog moet steeds vaker 'Engels lullen' zoals hij zelf zegt. Twee maanden geleden opende de eigenaar van Nultien Kleding zijn tweede winkel aan de Nieuwe Binnenweg en daar weten de toeristen hem al goed te vinden.

Met de opening van de nieuwe winkel vandaag wordt tegelijk het eerste jubileum van het kledingmerk gevierd met de presentatie van een nieuwe collectie T-shirts. Er zijn ontwerpen met afbeeldingen van Rotterdamse bruggen. 

Om de internationale allure van de stad te onderstrepen zijn er ook shirts met Rotterdam in Japanse, Chinese en Russische tekens. De shirts zijn zoals altijd ontworpen naar de ideeën van Guy zelf. In 2011 begon hij op zijn slaapkamer met het maken van de shirts waarmee steeds meer Rotterdammers hun liefde voor de stad uitdragen. In 2012 opende hij een winkel aan de Kleiweg. 

Mooie plek 
Guy: ,,In mijn eigen buurtje. Het is een mooie plek en het loopt daar goed maar ik wilde een winkel in het centrum om nog beter bereikbaar te zijn. Ook hoopte ik dat we de toevallige voorbijgangers en toeristen makkelijker binnen konden halen. Die verwachting is wel uitgekomen.''

,,Het is toch te gek als bijvoorbeeld iemand uit Montreal een T-shirt met het stadswapen van Rotterdam koopt omdat hij 010 zo cool vindt!''

In samenwerking met indebuurt Rotterdam