Volledig scherm
© The Scouts

Voetbaltalent maakt kans op tv ontdekt te worden door Sparta

Rotterdamse voetbaltalentjes maken dankzij een nieuw televisieprogramma kans om ontdekt te worden door Sparta. Voor 'The Scouts' is RTL 7 op zoek naar de beste straatvoetballertjes van 7 tot en met 12 jaar oud.

'The Scouts' gaat in 11 Nederlandse steden op zoek naar de beste nog niet ontdekte voetbaltalenten. De eerste aflevering wordt op woensdag 7 september opgenomen bij Sparta Rotterdam. Daarna volgen opnames in andere steden (Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Heerenveen, Kerkrade en Utrecht). De eerste aflevering wordt uitgezonden op zondagochtend 9 oktober om 9.00 uur.  

Jury
De voetballers mogen in Rotterdam voor de eerste aflevering hun kunsten vertonen aan Dolf Roks (Sparta), Michael Reiziger (Sparta) en een speler uit het eerste elftal van Sparta. Tarik Oulida en Bennie Muller maken de jury compleet. Voor de allerbeste deelnemer stelt Sparta een stageplaats beschikbaar.

Kinderen die geboren zijn van 2004 tot en met 2009 kunnen meedoen. Deelnemers uit Zuid-Holland kunnen zich nog tot 2 september aanmelden.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam