Bianca Koedam: ,,Na de geboorte van mijn oudste zoon ben ik gestopt met mijn modellencarrière en koos ik voor de horeca."
Volledig scherm
PREMIUM
Bianca Koedam: ,,Na de geboorte van mijn oudste zoon ben ik gestopt met mijn modellencarrière en koos ik voor de horeca." © German Villafane

Bianca Koedam werd eerst gepest, toen model en is nu horecabaas

RotterdammersIn iedere Rotterdammer schuilt een uniek relaas. Wekelijks tekent journalist Marcel Wijnstekers zo’n levensverhaal op uit het hart van de stad. Deze week: voordat Bianca Koedam (46) met haar partner Café Steijn aan de Nieuwe Binnenweg begon, had ze al een heel leven in de horeca én op de catwalk achter de rug. ,,Het waren hoge pieken en diepe dalen."

'Het gebeurde tijdens een verkleedfeestje in een buurthuis in Kralingen. Ik kwam als gangster, met een hoge hoed op en een holster om mijn middel, waarin een onklaar gemaakt pistool hing. Op een gegeven moment was de Blue Curaçao op, dus ik naar de avondwinkel om nieuwe flessen te kopen. Daar trok ik giechelend mijn pistool: 'Dit is een overval'. De caissière was niet onder de indruk, maar een scout van een modellenbureau, die ook in de zaak was, wél. Ik kon mij maandag bij haar op kantoor komen melden.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam