Model Iskamella Wennekes op een locatie van een photoshoot.  ,,Ik ben niet het type dat alleen maar foto’s post van de catwalk en dat het leven zo geweldig is. Ik wil ook laten zien dat mijn leven als single mom soms zwaar is."
Volledig scherm
PREMIUM
Model Iskamella Wennekes op een locatie van een photoshoot. ,,Ik ben niet het type dat alleen maar foto’s post van de catwalk en dat het leven zo geweldig is. Ik wil ook laten zien dat mijn leven als single mom soms zwaar is." © Jan de Groen

Op haar 12de droeg ze een bril, een buitenbeugel en woog ze 80 kilo. Nu is Iskamella plussize topmodel

RotterdammersIn iedere Rotterdammer schuilt een uniek relaas. Wekelijks tekent verslaggever Marcel Wijnstekers zo’n levensverhaal op. Iskamella Wennekes (29) is plussize model en op de top van haar kunnen als haar moeder plotseling overlijdt. ,,Naast haar graf zag ik mijn dochter denken: komt oma nog terug?” 

  1. Wat Ernst de Boer (35) met het jasje van Memphis Depay en de schoenen van Louis Vuitton doet
    PREMIUM
    Rotterdammers

    Wat Ernst de Boer (35) met het jasje van Memphis Depay en de schoenen van Louis Vuitton doet

    In iedere Rotterdammer schuilt een uniek relaas. Wekelijks tekent verslaggever Marcel Wijnstekers zo’n levensverhaal op. Ernst de Boer (35) groeide op zonder vader en in relatieve armoede. Nu is hij de favoriete schoenmaker van menig Rotterdammer en servicemonteur van Yves Saint Laurent, Christian Louboutin en Louis Vuitton. ,,Tassen van 5.000 euro repareer ik met mijn ogen dicht.”

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam