Petra de Beer: ,,Nu denk ik dat ik de capaciteit heb om dokter of psycholoog te zijn, maar daar heb ik niet voor gekozen. Bovendien ben ik trots op mijn loopbaan als zwembadinstructrice.”
Volledig scherm
PREMIUM
Petra de Beer: ,,Nu denk ik dat ik de capaciteit heb om dokter of psycholoog te zijn, maar daar heb ik niet voor gekozen. Bovendien ben ik trots op mijn loopbaan als zwembadinstructrice.” © Jan de Groen

Petra heeft nooit een moederwens gehad, al draait werkelijk alles in haar leven om kinderen

RotterdammersIn iedere Rotterdammer schuilt een uniek relaas. Wekelijks tekent verslaggever Marcel Wijnstekers zo’n levensverhaal op. Petra de Beer (50), al 26 jaar zweminstructrice, zwom als jong meisje een hele prijzenkast bij elkaar. ,,Mijn Antilliaanse collega zegt altijd: jij zwemt de vlinderslag, zoals ik de salsa dans.”

  1. Dansen op het enige festival van het jaar: uit je dak op een paar vierkante meter
    PREMIUM
    video

    Dansen op het enige festival van het jaar: uit je dak op een paar vierkante meter

    De vlammen schieten omhoog in het Kralingse Bos, begeleid door dancebeats. De handen gaan de lucht in. Niets veranderd bij A day at the park? Mwoah... Normaal 15.000 bezoekers, nu een schamele 750. Wél met privé-dansvloer. Het contrast kan bijna niet groter zijn. Eigenlijk is alleen de plek hetzelfde, het Kralingse Bos. Welkom bij de corona-editie van dit dancefestival, het enige festival dit jaar.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam