Na een moeilijke jeugd, veel pech in de liefde en een gebroken vaderhart, maakt Theo Kolmeijer (71) de balans op van het leven. ,,Ik ben geschrokken van de hardheid van het bestaan.”
Volledig scherm
PREMIUM
Na een moeilijke jeugd, veel pech in de liefde en een gebroken vaderhart, maakt Theo Kolmeijer (71) de balans op van het leven. ,,Ik ben geschrokken van de hardheid van het bestaan.” © German Villafane

Theo wilde een goede vader zijn, maar kreeg de kans niet: ‘Ze waren 5 en 8 toen ik ze voor het laatst sprak’

RotterdammersIn iedere Rotterdammer schuilt een uniek relaas. Wekelijks tekent verslaggever Marcel Wijnstekers zo’n levensverhaal op. Na een moeilijke jeugd, veel pech in de liefde en een gebroken vaderhart, maakt Theo Kolmeijer (71) de balans op van het leven. ,,Ik ben geschrokken van de hardheid van het bestaan.”

  1. De sterkste man ter wereld zit nu in de bijstand, maar Ted van der Parre is een tevreden mens
    PREMIUM

    De sterkste man ter wereld zit nu in de bijstand, maar Ted van der Parre is een tevreden mens

    Hij was ooit de sterkste man van de wereld. Nu zit Ted van der Parre in de bijstand en heeft de bekendste uitsmijter van Hoek van Holland al jaren geen voet meer in de sportschool gezet. Dankzij zijn kracht reisde hij de hele wereld over, maar het kostte hem ook zijn kortetermijngeheugen en zijn huwelijken. Toch zit hij niet bij de pakken neer. ,,Wie dat doet, belandt echt in de goot.”

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam