Volledig scherm
© HBO

Succession: geslaagde satire over een mediamagnaat die zijn kinderen wantrouwt

RecensieOnze redactie maakt je wegwijs in het actuele aanbod van series. Wat moet je gezien hebben en waarom? Vandaag een satirische dramaserie over een mediamagnaat die geen afstand kan doen van zijn bedrijf.

Succession

  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  HBO - drama

Een mediamagnaat op leeftijd moet zijn imperium overdragen aan zijn vier kinderen. Maar Logan Roy krijgt het niet voor elkaar. Wie van deze zichzelf overschattende verwende lapzwansen moet hem opvolgen? De een is nog ongeschikter dan de ander, dus volhardt de CEO tegen wil en dank in zijn werkbestaan.

Tekst gaat verder onder de trailer

Succession is een vermakelijk, satirisch drama (twee seizoenen) over een schatrijke familie waarin samenhang en vertrouwen ver te zoeken is. Met argusogen kijkt het kroost naar Marcia, de derde echtgenote van Logan. die natuurlijk alleen maar uit is op geld en macht.

Amusant is ook de rol van de aangetrouwde Tom Wambsgans, die na veel ploeteren zijn plek binnen het familiebedrijf verovert en zich vanaf dan kan uitleven op Logans achterneefje Greg, dat zonder al te veel inspanningen wil meeliften op het succes. –Alexander van Eenennaam

Bekijk hier een overzicht van onze eerdere recensies (met zoekfunctie!)

 1. LIVE | ‘Gemeenten verhogen belasting door coronacrisis’, meer attractieparken open

  LIVE | ‘Gemeenten verhogen belasting door coronacri­sis’, meer attractie­par­ken open

  Ruim driekwart van de Nederlandse gemeenten zal, als gevolg van de coronacrisis, bezuinigingen doorvoeren of de gemeentelijke belastingen verhogen. Tenzij de overheid extra geld beschikbaar stelt, meldt EenVandaag op basis van een onderzoek met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. In totaal verwacht 87 procent van de 162 ondervraagde gemeenten financiële problemen door het virus. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van het laatste coronanieuws. Lees hier het oude blog terug.