Bekende Oekraïense streaker toonde billen tijdens finale Songfestival

VideoDe man die gisteravond de wereld zijn blote billen toonde vanaf het podium van het Eurovisiesongfestival in Kiev, is geen Australische fan maar een bekende Oekraïense streaker en grappenmaker. Vitalii Sediuk danste in het rond en schudde met zijn achterwerk voordat hij door de beveiliging werd ingerekend en afgevoerd.

En plots stond hij daar, op het podium van het Songfestival. Een man met een Australische vlag om zijn schouders  die met zijn rug naar het publiek zijn broek liet zakken. Het incident vond plaats in de pauze halverwege de finale. Jamala, de Oekraïense die vorig jaar het festival won, trad op.

Vlak daarvoor was de man achter de zangeres het podium opgeklommen, haar kant op gehuppeld om daarna om haar heen te dansen en zijn broek te laten zakken. 

Lees door onder de foto

Volledig scherm
© Videostill

Vitalii Sediuk

Aanvankelijk werd aangenomen dat de streaker een Australische fan was. De man kwam vanuit de zaal het podium op, droeg de vlag van dat land om zijn schouders en Australië deed gisteravond ook mee aan het muziekfestijn. Vanochtend meldden verschillende media dat het hier om de bekende Oekraïense streaker Vitalii Sediuk gaat. 

Sediuk staat bekend om zijn ‘grappen’ en het belagen van beroemdheden en rode lopers. Onder anderen Miranda Kerr, Ciara, Kim Kardashian en Gigi Hadid werden al eens slachtoffer van de man. Zo viel Sediuk in september vorig jaar Hadid aan in Milaan. Hij greep het topmodel bij haar middel en tilde haar op. Gigi kreeg het voor elkaar zich los te worstelen en gaf haar belager een flinke elleboogstoot. Sediuk wilde duidelijk maken dat Gigi in zijn ogen geen echt model is. ,,Ik moedig de mode-industrie aan om échte talenten op de catwalk en de covers van Vogue te zetten, in plaats van leuke meiden die een groot bereik hebben op Instagram.''

Grappen

De 'show' van Sediuk werd snel de kop in gedrukt. Beveiligers kwamen het podium om en grepen de Oekraïner in zijn nek en voerden hem af. Jamala zong gewoon door en later op de avond won Portugal het Eurovisiesongfestival en zagen we OG3NE elfde worden.

Hoewel Sediuks billen slechts enkele tellen in beeld geweest, waren zij voer voor de nodige grappen op Twitter: 

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (57%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (43%)
12549 stemmen