Duncan kijkt met familie, vriend en popcorn in hotel naar eerste halve finale

Duncan Laurence gaat vanavond de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival ontspannen op de bank kijken met zijn team, vriend, familie en vrienden. In het hotel van de zanger is een groot scherm geregeld. ,,Ik wilde gewoon iedereen erbij:  mijn familie, vriend, vrienden, gewoon lekker met z'n allen kijken. We gaan lekker met popcorn en heel veel andere lekkere dingen ervaren wat er allemaal gaat gebeuren.”

Dat Duncans familie en vrienden erbij zijn in Tel Aviv voelt voor hem als een enorme steun in de rug. Ze blijven dan wel buiten de schijnwerpers maar ze maken alles even intens mee. ,,Het is sowieso supergek en supertof dat ze hier zijn, dat ze het hele circus mee kunnen beleven. Ik ben heel blij dat ze heel veel mee kunnen pikken van wat ik allemaal doe. En dat ze daar deel van uit kunnen maken.”

Voor Duncan is het voorlopig het laatste ontspannen avondje. Woensdag wacht een drukke dag met 's middags een repetitie en 's avonds de belangrijke vakjuryshow, waar al voor de helft wordt bepaald of de zanger naar de finale gaat. Donderdag kunnen de tv-kijkers meegenieten en wordt duidelijk of Duncan een van de tien felbegeerde tickets voor de finale bemachtigt. De grote finale is komende zaterdag. 

Volledig scherm
Duncan Laurence © Shutterstock/Brunopress
  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (54%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (46%)
6729 stemmen