Volledig scherm
Serhat uit San Marino © Getty Images

San Marino grote verrassing bij Songfestivalfinalisten

De overlevers van de eerste halve finale van het Songfestival zijn bekend. Naar de finale op zaterdag gaan: Griekenland, Wit-Rusland, Servië, Cyprus, Estland, Tsjechië, Australië, IJsland en Slovenië. Grote verrassing was San Marino. Zanger Serhat, de oudste deelnemer van dit jaar, stond vooraf nagenoeg onderaan bij de bookmakers met zijn Say Na Na Na.

Het tiental neemt het zaterdag in de eindstrijd op tegen de tien landen die zich donderdag kwalificeren vanuit de tweede halve finale. Daarbij is normaal gesproken ook Duncan Laurence voor Nederland. Hij staat met Arcade ook na vanavond nog op 1 bij de internationale wedkantoren.

Voor de finale zijn de zogeheten ‘grote vijf’ al geplaatst. Dit zijn Duitsland, Italië, Spanje, Duitsland en Groot-Brittannië. Ook thuisland Israël staat in de finale.

België werd dinsdagavond uitgeschakeld. Zanger Eliot plaatste zich met zijn Wake Up niet bij de eerste 10. Ook vorig jaar ging het in de halve finale al mis voor België.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (54%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (46%)
6365 stemmen