Volledig scherm
© ANP

Volgens Google wint Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival

Duncan Laurence wint volgens Google het Eurovisie Songfestival. De internetgigant baseert die  voorspelling op het internationale zoekgedrag van mensen naar deelnemers van het liedjesfestijn in Tel Aviv. Nederland staat op dit moment op de eerste plek in deze ranglijst, gevolgd door Sergey Lazarev uit Rusland en Mahmood uit Italië.

Volgens de voorspelling ontvangt Nederland in de finale 12 punten van België, Frankrijk, Hongarije, Portugal, Rusland en Spanje. Nederland geeft volgens Google zelf 12 punten aan Mahmood van Italië, 10 punten aan Sergey Lazarev van Rusland en 8 punten aan Bilal Hassani uit Frankrijk. Eliot Vassamillet uit België krijgt volgens Google 7 punten uit Nederland.

Hoewel Duncan Laurence veel gegoogeld wordt, is op YouTube de Italiaanse inzending momenteel het populairst, gevolgd door Malta en Nederland. Italië heeft veruit de meeste views (80 miljoen), maar grotendeels uit Italië zelf. Malta staat qua internationale views bovenaan. Vrijdag, na de tweede halve finale (donderdag) van het songfestival waarin Duncan Laurence in actie komt, werkt Google de voorspelling bij.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (54%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (46%)
6662 stemmen