Geinig: Duncan Laurence heeft zijn vervanger gevonden

VideoMocht Duncan Laurence ooit niet kunnen optreden wegens omstandigheden, dan weet hij in ieder geval wie hij kan bellen om voor hem in te vallen. Of zijn fans daar blij mee zijn is nog maar de vraag, maar de kersverse winnaar van het Songfestival kan zelf wel lachen om ‘de tweede Duncan’.

In een video die een van Duncans fans naar hem stuurt, is te zien én te horen hoe een jongen, genaamd Mauro van Roij, op een paars fluitje Arcade ten gehore brengt. Heel even lijkt het alsof het daarbij blijft, maar dan tovert de jongeman een gele ballon tevoorschijn, die doet denken aan de enorme lichtbol tijdens het optreden van Duncan op het Eurovisie Songfestival.

‘Zo fijn dat ik eindelijk iemand heb gevonden die voor me kan invallen als ik ziek ben!', reageert Duncan op het geinige filmpje. ‘The show must go on. Maak jullie geen zorgen, ik ben niet ziek', laat hij zijn bijna 24.000 volgers nog snel weten.

Mauro kan zelf nauwelijks geloven dat Duncan zíjn filmpje met al zijn fans heeft gedeeld. Dat schrijft hij dan ook onder het berichtje van de zanger, die vervolgens reageert: ‘En de video geweldig vindt! Thanks daarvoor!’

Volledig scherm
Duncan Laurence. © EPA

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (59%)
  • Maan - Ik kom eraan (15%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (15%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (5%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (5%)
5923 stemmen