Volledig scherm
© ANP Kippa

Brigitte Kaandorp geniet volop van sabbatical

Brigitte Kaandorp zal voorlopig even niet in het theater te zien zijn. De succesvolle cabaretière last, geïnspireerd door haar eigen kinderen, een tussenjaar in.

Quote

Het is heerlijk! Ik ga eens naar de film, ik lees eens een boek, ik reis eens naar een buitenland.

Kaandorps kinderen namen recent allebei een 'tussenjaar' voordat ze begonnen aan een vervolgopleiding. Dat sprak haar zelf ook wel aan, schrijft ze op haar website. ,,Dat leek me na 33 (!) jaar op de planken in combinatie met 23 jaar moederen opeens een topplan. Ik heb er van de weeromstuit óók een genomen."

De cabaretière geniet volop van haar vrije tijd, zo stelt ze. ,,Inderdaad: het is heerlijk! Ik ga eens naar de film, ik lees eens een boek, ik doe eens wat achterstallig huishoudelijk onderhoud, ik reis eens naar een buitenland en ik schrijf en passant weer eens een liedje. Ook niet onbelangrijk", aldus Kaandorp.

Op de vraag wanneer ze weer aan het werk gaat, kan Kaandorp geen antwoord geven. ,,Dat weet ik zelf ook nog niet", zegt ze. Komend theaterseizoen is er in ieder geval geen voorstelling. ,,Ik laat het weten wanneer het zo ver is."

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement