Volledig scherm
© bruno

Britney Spears ziet gezinsuitbreiding wel zitten

Het gezinnetje van zangeres Britney Spears (34) is nog niet compleet. Als het aan de popprinses ligt, komen er nog een stuk of drie koters bij. Dat vertelde Britney aan James Cordon, aan wiens Carpool Karaoke ze deelnam.

,,Ik wil graag meer kinderen", vertelt Britney, die al twee zoons heeft. Met haar ex Kevin Federline kreeg ze Sean Preston en Jayden James, die inmiddels 10 en 9 jaar oud zijn. ,,Het zijn geen kleine kinderen meer", zegt de blondine een beetje beteuterd. ,,Het is net een tweeling, ze lijken heel veel op elkaar."

Wil Britney haar gezin écht uitbreiden, moet ze eerst op zoek naar een man. Voorlopig heeft de zangeres de ware nog steeds niet gevonden, vertelt ze James. Trouwen is de blondine sowieso niet meer van plan. Na twee mislukte huwelijken is zij haar vertrouwen in het huwelijk kwijt.

Britney reed mee met James ter promotie van haar nieuwe album Glory, dat vrijdag verscheen. Op haar optreden in Carpool Karaoke kwam al veel kritiek. Volgens kijkers zou de zangeres playbacken en haar eigen teksten niet herkennen.