Thuisbezorgd.nl bezorgt vanavond op een aantal plekken niet of minder.
Volledig scherm
Thuisbezorgd.nl bezorgt vanavond op een aantal plekken niet of minder. © ANP

Eten bestellen niet mogelijk door storm: ‘niet verantwoord de weg op te gaan’

Veel mensen die vanavond vanwege storm Ciara eten thuis willen laten bezorgen, komen bedrogen uit. Onder andere Thuisbezorgd.nl, Deliveroo, Domino's, maar ook bezorgsuper Picnic rijden niet of nauwelijks. Het is te gevaarlijk buiten voor de bezorgers.  

 1. Wind houdt hele dag aan, vanavond opnieuw kans op zware windstoten, hagel en natte sneeuw
  Play
  Storm Ciara

  Wind houdt hele dag aan, vanavond opnieuw kans op zware windstoten, hagel en natte sneeuw

  Storm Ciara trekt weg uit Nederland, verzekeraars maken morgen de schade op. Bij de brandweer zijn ruim 5000 meldingen binnengekomen naar aanleiding van de storm. Het onstuimige weer is nog niet helemaal voorbij. Vanavond kan het aan de kust nog gaan stormen. In het binnenland is er kans op zware windstoten, regenbuien, hagel en mogelijk zelfs natte sneeuw. Dit liveblog is voor nu gesloten.
 2. Nederlander hackt Twitteraccount Donald Trump: ‘Ik dacht ‘oh god’ toen ik was ingelogd’

  Nederlan­der hackt Twitterac­count Donald Trump: ‘Ik dacht ‘oh god’ toen ik was ingelogd’

  Een Nederlander heeft het twitteraccount @realDonaldTrump van de Amerikaanse president Donald Trump voor de tweede keer gehackt. Trump gebruikte het wachtwoord ‘maga2020!’ (Make america great again) en zou geen extra beveiliging hebben ingesteld, meldt Vrij Nederland. Ook werd ongeveer hetzelfde wachtwoord gebruikt voor het wifi-netwerk op grote Trump-bijeenkomsten. Het Witte Huis ontkent dat de president gehackt is.