Janine 'kidnapt' Lubach en geeft opdracht om Bosschenaar Van Koningsbrugge 'uit de weg te ruimen'

videoDEN BOSCH - GTST-actrice Caroline de Bruijn (55) heeft een huiveringwekkend YouTube-filmpje gemaakt waarin te zien is hoe ze met hulp van een legertje maffiatypes presentator Arjen Lubach heeft gekidnapt. Lubach voerde de afgelopen weken met succes campagne om haar levenspartner Erik de Vogel (slechterik Ludo Sanders in de soap) aan een nominatie te helpen voor de morgen uit te reiken prijs Zilveren Televizier-Ster Acteurs. 

Niet alleen Erik de Vogel (56) maakt kans op die prestigieuze prijs. Ook acteurs Jeroen van Koningsbrugge uit Den Bosch en Thom Hoffman kunnen de trofee nog krijgen. Maar wat Caroline de Bruijn (Janine Elschot in de RTL4-reeks) betreft gaat de prijs hoe dan ook naar haar man. 

Hoe? In de thrillervideo oppert ze de aanwezige criminelen Van Koningsbrugge (Smeris en Riphagen) en Hofmann (Dokter Tinus) uit de weg te ruimen, opdat de twee de Zilveren Televizier-Ster niet in de wacht kunnen slepen. Met andere woorden: Ludo moet en zal die prijs hoe dan ook krijgen.

En passant stelt De Bruijn voor om het Lubach ook maar onmogelijk te maken naar de uitreiking in Amsterdam te gaan. Lubach voerde weliswaar twee keer in zijn programma campagne voor De Vogel, maar stopte er ook weer mee. En daardoor zou 'Ludo' wel eens net naast de publieksprijs kunnen grijpen. 

Arjen Lubach is twee keer genomineerd. Hij maakt met zijn programma Zondag met Lubach kans op de Gouden Televizier-Ring. Aan Beste Zangers en Expeditie Robinson zijn nog in de race voor die prijs. Lubach is ook genomineerd in de categorie Zilveren Televizier-Ster Presentator. Zijn concurrenten zijn Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee. 

Volledig scherm
Caroline de Bruijn © YouTube