Volledig scherm
Özcan Aykol. © ANP

Özcan Akyol genomineerd voor Televizier Talent Award 2017

Özcan Akyol is genomineerd voor de Televizier Talent Award 2017. Naast Akyol strijden Anna Nooshin en Marieke Elsinga voor de titel. 

Alle drie de nominaties zijn verdiend doordat ze alle drie op 'hun eigen manier de aandacht naar zich toe wisten te trekken'. Dit staat op de website van Televizier. 

Özcan Akyol werd bekend als schrijver van het boek Eus en columnist, maar was de afgelopen jaren steeds vaker een graag geziene gast in talkshows. Dit jaar maakte hij zijn presentatiedebuut met de documentaireserie De neven van Eus.

Anna en Marieke

Vlogger Anna Nooshin maakte naam voor zichzelf als deskundige aan de RTL Boulevard-desk. Daarnaast heeft ze haar debuut gemaakt als presentatrice van Holland's next top model. 

Marieke Elsinga had afgelopen jaar de taak om Luuk Ikink op de volgen bij RTL Late Night en bouwde binnen één seizoen een trouwe schare fans op. Momenteel is zij te zien in Expeditie Robinson. 

Winnaar

De winnaar van de Televizier Talent Award wordt op 12 oktober bekendgemaakt, tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live.