Volledig scherm
Henk Donkervoort was lange tijd uitgever van het magazine Lifestyle Dordrecht. © Rinie Boon

FC Dordrecht heeft nieuwe commercieel manager én assistent-trainer

UPDATEHenk Donkervoort treedt met onmiddellijke ingang aan als commercieel manager bij FC Dordrecht. Donkervoort vult daarmee het gat op dat ontstond na het vertrek van Rik Maaskant, die per 1 januari terugtrad als commercieel directeur van de Dordtse betaald voetbalclub. Ook maakte de Dordtse club woensdagmiddag bekend dat Ben Kinds aan de slag gaat als assistent-trainer.

Dordtenaar Donkervoort heeft zijn sporen op commercieel gebied ruimschoots verdiend. Hij was verkoopleider commercie jarenlang werkzaam bij de Dagblad Unie, was strategisch eigenaar van Donkervoort Communicatie en is sinds september van het afgelopen jaar eigenaar van Donkervoort Consultancy. Ook was hij in het verleden uitgever van het magazine Lifestyle Dordrecht, waar hij samenwerkte met voormalig FC Dordrecht-voorzitter en –algemeen directeur Ad Heijsman.

Binnen de commerciële afdeling van FC Dordrecht, die de afgelopen twee weken even werd waargenomen door algemeen directeur Hans de Zeeuw, gaat Henk Donkervoort samenwerken met Jordi Fok (ook speler van de Dordtse tweedeklasser EBOH), Anne van der Rest en Fleur Amperse.

Nieuwe assistent-trainer

Ook werd woensdagmiddag bekendgemaakt dat Ben Kinds aan de slag gaat als assistent-trainer van Cláudio Braga. Hij is de opvolger van Johan Versluis, die eind vorig jaar een stap terug deed en de functie van jeugdtrainer op zich nam. 

De 37-jarige Kinds werd in het seizoen 2017-2018 aangesteld als hoofd jeugdopleiding bij FC Dordrecht. Hij zal zijn taken bij de jeugdopleiding tot het einde van dit seizoen combineren met die van assistent-trainer. 

Volledig scherm
Ben Kinds (links) gaat aan de slag als assistent-trainer. © Erwin Spek

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

Dordrecht

Poll

Moet Dordrecht straatmuzikanten weer toestaan?

  • Ja, met volledige vrijheid voor de muzikanten (24%)
  • Ja, maar alleen met een vergunning op vaste plekken en vaste tijdstippen (38%)
  • Nee, weg met die herrie (30%)
  • Wel of geen muziek, het is mij om het even (8%)
683 stemmen