Volledig scherm
PREMIUM
Hugo Borst. © AD

Laat het tot u doordringen: PSV is al landskampioen

Volgens AD-columnist Hugo Borst is het kampioenschap al beslist. ,,Wat er komende zondag ook gebeurt, PSV kan niet verliezen." 

Quote

Wat moet het relaxed zijn om supporter van PSV te zijn. Wat er komende zondag ook gebeurt, PSV kan niet verliezen

Het hoogstandje (‘ohhhhhhhhh’) van dit weekend was in de 9de minuut te zien in het Rat Verlegh Stadion. NAC-speler en Manchester City-huurling Angelino passeerde zijn tegenstander met een geestverruimende hakbal (‘ahhhhhhhhhh’) en schoot de bal op de paal.

De mooiste en de lekkerste wedstrijd van dit 
weekend was te zien in Enschede. FC Twente-Ajax werd 3-3. FC Twente kwam dankzij spelhervattingen en op karakter terug in de wedstrijd.

En de koploper van de eredivisie dan? Nou, PSV
 won weer eens met zuinige cijfers (1-0) maar verdiend van Sparta. Het elftal van Phillip Cocu speelde niet slecht, maar ook niet goed.

Dertien keer gewonnen, één keer verloren. Dat zijn indrukwekkende cijfers. In Engeland doet Manchester City het beter (veertien keer gewonnen,
 één keer gelijk), maar ja, op Manchester City staat geen maat.

  1. Duitsers hopen op een weerzien Thon en Koeman

    Duitsers hopen op een weerzien Thon en Koeman

    Olaf Thon is er morgen bij als de interland Duitsland-Nederland wordt gespeeld in zijn Gelsenkirchen. De voormalig international van Duitsland speelde onder meer voor Schalke 04, er staat zelfs een Olaf Thon Museum in de stad. Duitse media kijken al uit naar een weerzien van Thon met Koeman, de man die na de door Oranje gewonnen halve finale tegen West-Duitsland in 1988 pontificaal zijn achterste afveegde met het net geruilde shirt van Thon.