Martine van Tol en haar man zijn al een tijdje opzoek naar een aannemer die een dakopbouw op hun huis in Zoetermeer wil plaatsen, maar er is geen aannemer te vinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Martine van Tol en haar man zijn al een tijdje opzoek naar een aannemer die een dakopbouw op hun huis in Zoetermeer wil plaatsen, maar er is geen aannemer te vinden. © Frank de Roo

Help, ik zoek een aannemer! Maanden wachttijd tot aanpak van die uitbouw of tuin

Als één beroepsgroep garen spint bij de coronacrisis, dan is het wel de groep ‘handige mannen en vrouwen’ in Den Haag en omstreken: aannemers, stukadoors, metselaars en loodgieters. De planning zit zó vol, dat potentiële klanten soms maanden moeten wachten tot hun uitbouw of tuin wordt aangepakt.

1 reactie

 • AC Rich

  1 week geleden
  Heel graag wil ik in mijn tuin een goede berging laten maken. Die niet meer verzakt. Er staat er nu één van hout en die is erg aan het verzakken. Ik wil er het liefst één laten metselen, zoals een stroomhuisje. Ik heb diversen aannemers en klusbedrijven aangeschreven via allerlei methodes. Ze hadden allen of geen tijd of er werd 20.000 euro gevraagd voor een gemetselde berging (5x3x2,5) Ik woon omgeving Den Haag centrum. Mocht er een aannemer zijn die deze klus wilt doen, mag u contact opnemen.
 1. Tanja is de enige vrouwelijke heier van Nederland
  Play

  Tanja is de enige vrouwelij­ke heier van Nederland

 2. Ex-gedetineerden werken buiten gevangenismuren als barista
  Play

  Ex-gedetineer­den werken buiten gevangenis­mu­ren als barista