Willeke van den Heuvel van Wildopvang Delft. ,,We hebben steeds een financiële buffer voor maar zes tot tien maanden. Dat zorgt wel voor onrust.”
Volledig scherm
PREMIUM
Willeke van den Heuvel van Wildopvang Delft. ,,We hebben steeds een financiële buffer voor maar zes tot tien maanden. Dat zorgt wel voor onrust.” © Fred Leeflang

Noodlijdende Wildopvang Delft herbergt 3500 dieren in recordjaar

Trots, apetrots is ze op de vrijwilligers en donateurs die ervoor zorgen dat Wildopvang Delft nog steeds in bedrijf is. En hoe, want voorzitter en beheerder Willeke van den Heuvel noteerde over 2020 een recordaantal van 3533 dieren die zijn opgevangen. De financiële nood blijft. ,,Zonder donaties en giften waren we al lang failliet gegaan.”

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    25

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Delft