Marco van Lochem.
Volledig scherm
PREMIUM
Marco van Lochem. © John de Pater

Marco van Lochem reed twee keer met 120 kilometer per uur in de vangrail: ‘Vond het stoer dat ik file veroorzaakte’

jeugdbaas ExcelsiorNa 23 bewogen jaren vertrekt hoofd jeugdopleiding Marco van Lochem (53) na dit seizoen bij Excelsior, een knoop die hij vanwege zijn gezondheid moest doorhakken. Heftige gebeurtenissen in het verleden leerden hem van iedere dag te genieten.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  12

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Wat gebeurde er op de velden? Euforie bij Spijkenisse en Rijsoord terwijl Zwaluwen voor het eerst verliest
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  Wat gebeurde er op de velden? Euforie bij Spijkenis­se en Rijsoord terwijl Zwaluwen voor het eerst verliest

  Hoewel het voorbije voetbalweekeinde een beperkt inhaal- en bekerprogramma betrof, viel er op de velden nog voldoende te beleven. Zo gaf XerxesDZB een showtje weg, terwijl TOGB met het schaamrood op de kaken de kleedkamer opzocht. In de hoofdklasse verloor Zwaluwen voor het eerst, terwijl Rijsoord en Spijkenisse op dat niveau eindelijk wat te vieren hadden. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvoetbalvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

Rotterdam