Noah van Eekelen en kindercardioloog Janneke Kammeraad (rechts ) met het Philharmonisch Orkest dat Brahms speelde op zijn hartritme.
Volledig scherm
PREMIUM
Noah van Eekelen en kindercardioloog Janneke Kammeraad (rechts ) met het Philharmonisch Orkest dat Brahms speelde op zijn hartritme. © Frank de Roo

Beethovens Vijfde met een hartritmestoornis, zó klinkt dat dus

videoBeethovens beroemde Vijfde - taa da da daaaa - maar dan behoorlijk uit de maat. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest speelde dat vandaag vol verve. En maakte zo voor het eerst in de geschiedenis hoorbaar hoe het is én voelt als een haperend hart je leven bepaalt. ,,De melodie van mijn hart.” 

  1. Barendrechtse energiemaatschappij Anode Energie vraagt faillissement aan

    Barend­recht­se energie­maat­schap­pij Anode Energie vraagt faillisse­ment aan

    Energiemaatschappij Anode Energie uit Barendrecht vraagt bij de rechtbank in Rotterdam faillissement aan, zo kondigt het bedrijf aan. De onderneming heeft zo’n 14.000 directe en indirecte klanten voor kleinverbruik. Volgens Anode kwam een partij waarbij het bedrijf energie inkoopt zijn verplichtingen niet na, waardoor het bedrijf gas en elektriciteit plotseling tegen de sterk gestegen marktprijzen moest inkopen. Dat was niet mogelijk voor het bedrijf.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam