Baissischooldocent Peter Flikweert heeft contact met zijn klas via internet. Iedere week heeft hij een mysteryguest in de digitale klas. Vandaag is dat tophockeyster Eva de Goede (op beeldscherm).
Volledig scherm
PREMIUM
Baissischooldocent Peter Flikweert heeft contact met zijn klas via internet. Iedere week heeft hij een mysteryguest in de digitale klas. Vandaag is dat tophockeyster Eva de Goede (op beeldscherm). © Foto Ruud Voest

Verrassing! Tophockeyster Eva de Goede schuift aan bij de onlineklas van groep 6 van Daltonschool

Sommige docenten trekken echt álles uit de kast om hun onlinelessen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo strikt de Utrechtse basisschoolleraar Peter Flikweert bekende Nederlanders die hij als mysteryguest laat opdraven in het ochtendoverleg. Vanmorgen stond plots tophockeyster Eva de Goede voor de online-klas. 

De leerlingen van groep 6 van Daltonschool Rijnsweerd kijken elke week reikhalzend uit naar de donderdag. Sinds ze door de coronacrisis noodgedwongen thuis moeten werken, is de een na laatste dag van de werkweek het onbetwiste hoogtepunt. Leraar Peter Flikweert schotelt ze dan een moderne versie van het spel Wie ben ik? voor.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht