Een particuliere rommelmarkt organiseren mag dit jaar niet tijdens Koningsdag. Net als vorig jaar zijn er veel evenementen niet mogelijk vanwege de coronamaatregelen. Buurtbewoners van deze Westlandse straat organiseerden daarom zelf vorig jaar coronaproof activiteiten met hun straat, ook dat is niet toegestaan dit jaar. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een particuliere rommelmarkt organiseren mag dit jaar niet tijdens Koningsdag. Net als vorig jaar zijn er veel evenementen niet mogelijk vanwege de coronamaatregelen. Buurtbewoners van deze Westlandse straat organiseerden daarom zelf vorig jaar coronaproof activiteiten met hun straat, ook dat is niet toegestaan dit jaar. Foto ter illustratie. © Thierry Schut

Zelf een (coronaproof) rommelmarkt organiseren op Koningsdag? Dat mag niet

reageerOranjeverenigingen maken zich op voor wederom een Koningsdag zonder vrijmarkt, feesten, spelletjes en brandweerwedstrijden. Particulieren die op eigen initiatief een kleedjesmarkt of een spelletjesmiddag met de straat wilden organiseren, komen van een koude kermis thuis: ,,Dat is niet mogelijk.”

0 reacties

In samenwerking met indebuurt Westland

  1. Kersvers Kamerlid houdt vlammend betoog over gelijkheid: 'Kansen geen onderdeel van je DNA'
    Play

    Kersvers Kamerlid houdt vlammend betoog over gelijkheid: 'Kansen geen onderdeel van je DNA'

  2. Koning inspecteert de laatste Songfestival-voorbereidingen
    Play

    Koning inspec­teert de laatste Songfesti­val-voorberei­din­gen