Datende trucker Myron heeft keuzestress: ‘Misschien moet ik kiezen op basis van woonplaats?’

Trucker zoekt vlamMet vier vrouwen ging hij op date, en allevier vielen ze in de smaak bij Myron (26). De vrachtwagenchauffeur uit Alphen aan den Rijn is de derde deelnemer aan de online datingshow Trucker zoekt Vlam en ook hij vindt de liefde, net als Rob vorige week. ,,Lastig dat ze allevier zo leuk zijn!‘’

In zijn oproep zei Myron uit te kijken naar een goed verzorgde vrouw, met wie hij kan beginnen aan ‘huisje-boompje-beestje’. Met Esmee (22), Nicole (25), Els (24) en Cora (24) zijn dergelijke vrouwen in overvloed aanwezig, maar Myron mag met slechts één van hen opnieuw op date. ,,Misschien moet ik maar selecteren op woonplaats‘’, oppert hij weifelend tegen presentatrice Gwen van Poorten, die naast hem in de cabine zit. ,,Of ze dáár nou zo vrolijk van worden als ze dat horen...‘’, werpt zij tegen.

Volledig scherm
Myron (26) vindt alle vier zijn vrouwen leuk. © Marco De Swart

Myron, die sinds zijn 18de vrijgezel is en door zijn zus is opgegeven voor Trucker zoekt Vlam, rijdt tegenwoordig nauwelijks meer internationaal. ,,Ik ben meestal weg tussen 7 uur 's ochtends en 7 uur 's avonds. Ik zoek daarom wel een vrouw die zelfstandig is.” Bij zijn dates van deze week (hij gaat onder meer bowlen, loempia’s maken en op ‘gladiator fight’) zitten meerdere dames op wie hij verliefd zou kunnen worden. Uiteindelijk gaat hij er tijdens de Kentekenceremonie vandoor met een ‘superleuke’ meid bij wie ‘het totaalplaatje klopt’.

De eerste week van Trucker zoekt Vlam bracht geen match voort. Trucker Chris deed met vier vrouwen een activiteit (biljarten, midgetgolf, proeverij), maar voelde voor niemand iets meer. Chauffeur Rob had vorige week net als Myron keuzestress, hij heeft officieel de eerste TzV-match achter zijn naam.