Ook trucker Hannie zoekt haar vlam

Ze was niet onder de originele acht deelneemsters aan de online datingshow Trucker zoekt Vlam, maar Hannie (47) uit Maarssen springt in het gat dat de Limburgse Hanneke liet vallen. Hannie zoekt via deze site een nieuwe liefde.

De 26-jarige Hanneke uit Limburg werd zo overvallen door de grote stroom reacties op haar deelname aan Trucker zoekt Vlam, dat ze zich terugtrok. De internationaal chauffeur houdt mogelijk wel een vlam over aan de aanmeldingen, maar zoekt dat liever uit in de luwte.

De 47-jarige Hannie uit Maarssen profiteert van deze ‘vacature’. Zij zag eind vorige maand de oproepen van haar collega-chauffeurs en meldde zich, overigens net als tientallen collega’s, spontaan aan.

,,Ik ben al een tijdje vrijgezel’’, vertelt ze over haar deelname. ,,Ik heb een klein transportbedrijf, dat is mijn passie. Ik zoek een man die die passie deelt. En’’, zegt ze waarschuwend, ,,een man die geen claimgedrag vertoont. Want het bedrijf gaat boven alles.’’

Hannie, die houdt van winkelen en bezoekjes aan sauna, restaurant en truckshows, hecht verder aan een lieve, sociale en aardige man. ,,Die niet te oud is’’, voegt ze er nog aan toe.

Volledig scherm
© AD

De deelnemende truckers aan de eerste editie van de dating­show (vanaf 19 november dagelijks op de site van deze krant) zoeken allemaal een man of een vrouw en hopen die te vinden via een aantal dates. Daarna maken ze hun keuze voor een kandidaat.

Zenuwen

De koppels die ontstaan kunnen met elkaar napraten tijdens een gezamenlijk kerstdiner. Presentatrice Gwen van Poorten (o.a. Spuiten en Slikken, 3 op Reis Midweek) begeleidt de truckers en hun dates. ,,Ik ben van plan ze op hun gemak te stellen, de zenuwen weg te nemen. Wat is er nou mooier dan mensen aan de liefde te helpen richting de kerstdagen? Tot nu scheen de zon nog vaak, maar we weten allemaal hoe triest en donker de wegen straks kunnen zijn als de herfst in volle gang is.’’

De oproepen van de vrachtwagenchauffeurs werden massaal bekeken en nog altijd is er ruimte voor aanmeldingen.

Wil jij op date met een van onze truckers? Stuur dan dan een mailtje: tzv@mychannels.com.

Volledig scherm
© AD