Volledig scherm
Gwen van Poorten en trucker Rob maken morgen bekend wie op tweede date mag: Jessica (boven) of Karin. © AD

Wie kiest trucker Rob? Jessica of toch Karin?

Trucker zoekt VlamDe eerste match in Trucker zoekt Vlam is een feit. Maar wie kiest chauffeur Rob (34) morgen bij de zogeheten kentekenceremonie? Gaat hij voor systeemspecialist Jessica (27), of voor office administrator Karin (33)?

Met beide vrouwen had de 1,97 meter lange trucker een klik en dat gold onvoldoende voor kandidate Chantal, met wie hij op date ging naar een kinderboerderij. Jessica, met wie hij in het bos ging wandelen, sprak Rob aan vanwege haar positieve uitstraling. ,,Van nature heeft zij een lach op haar gezicht, heel leuk om naar te kijken’’, zei hij. ,,De gesprekken lopen lekker soepel, het ging eigenlijk vanzelf. Haar zou ik best een tweede keer willen zien.’’

Karin koos daarentegen voor een volgens Rob ‘heel originele date’: Netflixen en chillen op een hotelkamer. ,,Zij is een heel leuke verschijning om te zien, ze heeft dezelfde humor als ik. Het is belangrijk om met elkaar te kunnen lachen’’, zegt de chauffeur uit IJsselstein.

Morgenochtend geeft hij aan presentatrice Gwen van Poorten de kentekenplaat van de dame met wie hij een tweede date gaat doen. ,,Beter twee leuke meiden dan helemaal niemand, toch?’’, reageerde Gwen op zijn keuzestress. ,,Ja’’, beaamde Rob, ,,maar het maakt het er niet makkelijker op!’’

De eerste chauffeur die meedeed aan de nieuwe onlinedatingserie Trucker zoekt Vlam was Chris. Hij kon vorige week geen keuze maken tussen zijn vier dates. Met niemand voelde hij voldoende chemie voor een tweede afspraakje.

Morgen vanaf 07:00 is de kentekenceremonie te zien op deze site.

Volledig scherm
Hij had de keuze uit vier, maar trucker Chris voelde met niemand voldoende chemie. © Marco De Swart
Volledig scherm
Rob luncht met Jessica na een boswandeling © AD
Volledig scherm
Karin koos voor een originele date: Netflixen en chillen op een hotelkamer. © AD

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (53%)
  • Maan - Ik kom eraan (16%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (20%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
31419 stemmen