Burgemeester Ahmed Aboutaleb.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Ahmed Aboutaleb. © Killian Lindenburg

Aboutaleb woest over bekladden Berlijnse Muur: ‘Stel je voor dat Duitse fans het beeld van Zadkine zouden besmeuren’

REAGERENBurgemeester Aboutaleb is woest op de Feyenoord-fans die in Berlijn zijn aangehouden wegens het bekladden van de Berlijnse muur en het voorbereiden van gevechten. ,,Elke keer als je denkt dat het dieptepunt bereikt is, komt er een nieuw dieptepunt’’, zegt Aboutaleb. Hij oriënteert zich op een nieuwe aanpak van het probleem.

11 reacties

 • berend kortland

  2 maanden geleden
  Aboutaleb bezoedeld met zijn uitspraken ons Zadkine monument dit monument weerspiegelt de meest gruwelijke wandaden ooit aan ons Rotterdam en Rotterdammers Misschien dat u eerst denkt voor u de mond opent
 • Steven Fletcher

  2 maanden geleden
  Ik vrees dat de "kleine groep" groter is dan we denken.
 • Charles Kuiper

  2 maanden geleden
  Treurig dat Aboutaleb het Zadkine monument op een lijn stelt met een stuk muur dat volgekladderd is door zg kunstenaars maar er slechts staat tbv toeristen die Berlijn aandoen. Schande burgemeester!
 • Wim Stam

  2 maanden geleden
  Supporters mogen niet meer schrijven op een stuk muur dat voor graffiti bedoeld is? Nu staat er Union Berlin op en is alles weer goed! Feijenoord haters AD en Aboutaleb moeten zich eerst eens goed informeren. En richt je dan op de echte uitwassen, die zijn er helaas meer dan genoeg😞
 • Erik Hoogeweij

  2 maanden geleden
  Hij heeft helemaal gelijk. En zijn geen supporters die dit doen, maar een groep vernielzuchtige idioten. Niks voetbal, maar alleen destructief bezig zijn. En het vervelende is dat al dit negatieve nieuws ook de echte supporters in een kwaad daglicht stelt!

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam