Volledig scherm
PREMIUM
Shireen van Mastrigt zit rechts op de bank met haar vriendin Marina. Samen zoeken ze een huis in Utrecht. © Shody Careman

Hotel de botel na die eerste kus

Liefde in UtrechtVoor Shireen ging vorige zomer het 'ene deurtje open en het andere deurtje dicht'. Ze werd verliefd op een vrouw tijdens een homo sportevenement.

Quote

Mijn jongste dochter Aagje ging op kamers wonen en ik werd verliefd.

Shireen van Mastrigt

Marina houdt heel erg van kitesurfen. Daarom hadden we deze zomer een 'sup' gekocht voor mij - zo'n surfboard waar je staand op kan peddelen - dan had ik ook wat te doen op het water'', vertelt Shireen van Mastrigt (53) lachend. ,,Maar ondertussen staat Marina op het board en zit ik voorop. Ik ben echt zo'n vrouwtje geworden in deze relatie. Ik kook, naai sokken en broeken dicht, zit voorop de sup...'' Vorige zomer was het voor Shireen net alsof het ene deurtje dicht ging en het andere open. ,,Mijn jongste dochter Aagje ging op kamers wonen en ik werd verliefd. Op een vrouw, tijdens de EuroGames. Een homo-sportevenement. Samen met een vriendin ging ik naar Stockholm toe, waar het dat jaar werd gehouden. Maar omdat we geen compleet team op de been konden krijgen, werden we samengevoegd met Engelse en Duitse dames. En een van die Duitse dames was Marina.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht