Volledig scherm
© Sured/Potman Jr./Meryl and a Bit of Yellow/Terence Roelofsen

Wie mag er optreden bij de opening van de stationshal?

Utrechters mogen zelf kiezen wie er woensdag 7 december optreden tijdens de officiële opening van de nieuwe stationshal van Utrecht Centraal. De organisatie draagt vier artiesten voor en stelt twee podiumplaatsen beschikbaar.

Volledig scherm
© anp

De selectie bestaat uit vier Utrechtse artiesten: Potman Jr., Sured, Meryl & a Bit of Yellow en Terence Roelofsen. Stemmen kan tot 26 oktober via deze site.

Potman Jr.
Portman Jr. woonde in verschillende steden in Nederland en Australië maar heeft zijn thuis nu gevonden in Utrecht. Freek Potman speelde in meerdere bands, maar gaat nu solo. Vorig jaar bracht hij zijn eerste EP uit.

Sured
Sjoerd Raaijmakers werd eerder dit jaar uitgeroepen tot beste singer-songwriter van Utrecht. Ook speelde hij in 2014 zijn nummer Ocean Ride op tv bij de Beste Singer-songwriter van Nederland. Zijn eerste EP verscheen vorige maand. 

Meryl & a Bit of Yellow
Merel van der Wielen bracht in 2013 haar EP 'Change' uit. Ze treedt niet zo vaak op in het openbaar; ze speelt voornamelijk huiskamerconcerten. Ze werd geboren in Doesburg, maar Utrecht heeft inmiddels haar hart veroverd. 

Terence Roelofsen
Terence Roelofsen schrijft sinds begin dit jaar zijn eigen liedjes. Ook deed hij in april mee met De Beste Singer-Songwriter van Utrecht. Terence schrijft liedjes in het Nederlands en in het Engels. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht