Fais
Volledig scherm
Fais © PR

Dit is het meest gedraaide liefdesliedje van 2018

Know You Better van singer-songwriter Fais was afgelopen jaar het meest gedraaide Nederlandse liedje over de liefde op de radio. Dat meldt Buma in het kader van Valentijnsdag.

Naast Fais’ Know You Better deden ook Therapy van Armin van Buuren en Switching Gears van Wulf het goed op de radio. In de top vijf staan verder Chef’Special met Nicotine en Martin Garrix met Ocean. Volgende maand, op 11 maart, worden in Hilversum de Buma Awards weer uitgereikt.

Tijdens het gala worden Nederlandse componisten, tekstschrijvers en muziekuitgevers van de meest gedraaide en bestverkochte singles in het zonnetje gezet. De Buma Awards, de opvolger van het Gouden Harpen Gala, worden sinds 2014 uitgereikt.

  1. Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdrama Etten-Leur

    Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdra­ma Et­ten-Leur

    De NTR heeft vanavond heftige beelden laten zien van het politiewerk rondom de gezinsmoord in Etten-Leur, afgelopen zaterdag. Daarbij kwamen twee kinderen, hun moeder en oma om het leven. In het programma Danny op Straat op NPO2 is te zien hoe agenten voor het eerst het huis binnengaan en hoe zij bleek weer naar buiten komen. ,,Het gaat om een gezin met hele jonge kinderen, dat doet iets met je”, zegt een agent.