Volledig scherm
© Instagram/ Bas Smit

Nicolette van Dam overrompeld met honderden rode hartjesballonnen

videoIn Bas Smit, de echtgenoot van presentatrice Nicolette van Dam (34), schuilt een wel een hele romantische man. Nadat de Amsterdamse vastgoedhandelaar zijn vrouw deze week verraste met een gigantische bos rozen, trof Nicolette vandaag op Valentijnsdag haar woonkamer vol met rode hartjesballonnen aan.

De 38-jarige Bas wilde naar eigen zeggen ‘een keer niet zo overdrijven’ en liet naar schatting honderden heliumballonnen aanrukken. Nicolette reageerde verrukt en wenst iedereen een happy Valentine.

Het stel vierde afgelopen maandag hun twaalfjarig samenzijn. Nicolette kon de bos met 144 rozen bijna niet vasthouden. ,,Hier heb ik helemaal geen vaas voor joh’’, riep ze uit. ,,Zo vieren wij de liefde! Nic hele avond in de keuken om te bloemschikken, zodat ik lekker languit op de bank kan zappen’’, aldus Bas.

Dat Nicolette - die met haar broer het restaurant Brasserie van Dam overnam van haar ouders - en Bas van overdaad houden, is bekend. In 2015 gaven ze elkaar het jawoord in kasteel d’Emporda in het Spaanse Girona. Vlak daarvoor pakten ze uit met een ‘pre wedding party’ met als thema Spaanse nachten. Het koppel verscheen helemaal in het rood: Bas in een rood pak, Nicolette in een rode, lange jurk van Addy van den Krommenacker. 

In 2012 werden ze ouders van het meisje Lola-Lily. Twee jaar later werd Kiki-Kate geboren. ,,Als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen’’, zei Nicolette eerder over het moederschap. ,,Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.’’

Wilde even een keer niet zo overdrijven 😂😂😂 Happy Valentine @nicolettevandam1 ❤️❤️❤️

12.8k Likes, 574 Comments - Bas Smit (@bassmit) on Instagram: "Wilde even een keer niet zo overdrijven 😂😂😂 Happy Valentine @nicolettevandam1 ❤️❤️❤️"

Volledig scherm
© Instagram Stories/ Nicolette van Dam

Zo vieren wij de liefde! Nic hele avond in de keuken om te bloemschikken, zodat ik lekker languit op de bank kan zappen 😂😂😂 Love you ❤️❤️❤️ @nicolettevandam1

33.1k Likes, 1,267 Comments - Bas Smit (@bassmit) on Instagram: "Zo vieren wij de liefde! Nic hele avond in de keuken om te bloemschikken, zodat ik lekker languit..."

Nicolette en Bas op hun huwelijksdag.
Volledig scherm
Nicolette en Bas op hun huwelijksdag. © Manu Fernandez
  1. Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdrama Etten-Leur

    Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdra­ma Et­ten-Leur

    De NTR heeft vanavond heftige beelden laten zien van het politiewerk rondom de gezinsmoord in Etten-Leur, afgelopen zaterdag. Daarbij kwamen twee kinderen, hun moeder en oma om het leven. In het programma Danny op Straat op NPO2 is te zien hoe agenten voor het eerst het huis binnengaan en hoe zij bleek weer naar buiten komen. ,,Het gaat om een gezin met hele jonge kinderen, dat doet iets met je”, zegt een agent.