Acteur John Buijsman, alias 010 Sherriff, heeft een huisje op het Recreatieoord Hoek van Holland en is uitgegroeid tot gezicht van het verzet tegen de geplande verkoop.
Volledig scherm
PREMIUM
Acteur John Buijsman, alias 010 Sherriff, heeft een huisje op het Recreatieoord Hoek van Holland en is uitgegroeid tot gezicht van het verzet tegen de geplande verkoop. © Roel Dijkstra

Wethouder Kasmi trekt boetekleed aan over verkoop Recreatieoord: ‘Huisjeseigenaren hadden eerder mee moeten praten’

De huisjeseigenaren op het Recreatieoord in Hoek van Holland hadden eerder mee moeten kunnen praten over de geplande verkoop van het park. Dat zei wethouder Said Kasmi van de gemeente Rotterdam woensdag tijdens een debat over de toekomst van het oord. ,,Wij hebben onze lessen getrokken.”

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen

 1. Verstappen heeft Hamilton meteen te pakken na topstart GP Spanje
  Play

  Verstappen heeft Hamilton meteen te pakken na topstart GP Spanje

 2. 'Ik zou ook geen eentje invullen op het Toto formulier'
  Play

  'Ik zou ook geen eentje invullen op het Toto formulier'