De afgebrande snackbar in de Duindorp.
Volledig scherm
De afgebrande snackbar in de Duindorp. © ANP

Eigenaar van uitgebrande snackcar Melissa: ‘Ik snap de frustratie, maar dit is niet de manier’

De vannacht uitgebrande snackcar Melissa aan het Markenseplein in Duindorp staat al twee jaar leeg en zou binnenkort worden gesloopt. ,,Ik snap de frustratie,  maar dit is niet de manier”, zegt eigenaar John Prins. 

 1. Rellen in Duindorp na afgelasten van vreugdevuur: dertien mensen aangehouden
  Play
  Video

  Rellen in Duindorp na afgelasten van vreugde­vuur: dertien mensen aangehou­den

  Bij rellen in de Haagse wijk Duindorp zijn afgelopen nacht dertien mensen opgepakt, onder wie een jongetje van (9). De relschoppers zetten meerdere ondergrondse containers, een boom en een bushalte in de wijk in brand. Diep in de nacht werd ook nog een leegstaande patatkraam in brand gestoken. Waarnemend burgemeester Remkes reageert fel op de ongeregeldheden, die begonnen nadat bekend werd dat er dit jaar geen vreugdevuur mag worden gebouwd op het strand.
 2. Duindorpse moeder woedend over arrestatie zoon (9): ‘Hij weet niet eens wat een molotovcocktail is!’
  PREMIUM

  Duindorpse moeder woedend over arrestatie zoon (9): ‘Hij weet niet eens wat een molotov­cock­tail is!’

  Ilona Storm uit Duindorp is woedend op de Haagse politie. In haar pyjama stond ze gisteravond 2,5 uur lang voor het politiebureau naast het Kurhaus te wachten op haar 9-jarige zoon, die was gearresteerd. Volgens een brief van de burgemeester werd het jongetje opgepakt voor ‘rondlopen met een molotovcocktail’. De 39-jarige moeder gelooft daar helemaal niks van en doet haar kant van het verhaal.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag