De Jagthuisstraat in Rotterdam-West.
Volledig scherm
De Jagthuisstraat in Rotterdam-West. © Google Street View

Woning beschoten in Rotterdam: meerdere kogelinslagen, geen gewonden

In Rotterdam is vanmorgen vroeg een woning beschoten woning. Dat gebeurde in de wijk Nieuwe Westen. Volgens de politie raakte niemand gewond.

Omwonenden melden omstreeks 04.18 uur harde knallen te hebben gehoord in de omgeving van de Jagthuisstraat. In de bewuste straat vonden agenten meerdere kogelinslagen in een woning. De politie onderzoekt de zaak.

Er zouden vijf schoten zijn gelost en in een ruit zitten vier kogelgaten, zo is te zien op beelden van RTV Rijnmond. Getuigen zagen direct na de harde knallen een zwarte auto met hoge snelheid wegrijden.   

  1. LIVE | Luchtvaart vreest 120 miljard aan extra schulden, geboorte­dorp Doutzen Kroes wordt ‘één groot terras’

    De schulden van luchtvaartmaatschappijen lopen dit jaar naar verwachting op met 120 miljard dollar door de coronacrisis. Dat verwacht de internationale belangenvereniging voor de luchtvaart IATA. Vliegmaatschappijen zagen hun kas door de crisis in rap tempo leegraken, nadat door reisbeperkingen wereldwijd nog amper vluchten mogelijk werden.Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van het laatste coronanieuws. Lees hier het oude blog terug.
  2. Kelder en Derksen lijnrecht tegenover elkaar in AD-show: Al die ic-verhalen, wat heeft het opgeleverd?
    TV-SHOW NL NA CORONA

    Kelder en Derksen lijnrecht tegenover elkaar in AD-show: Al die ic-verhalen, wat heeft het opgeleverd?

    Hebben alleen mensen die gezond leven straks nog recht op levensreddende zorg? En blijven we afstand houden, ook als de crisis voorbij is? Het waren belangrijke vragen die langskwamen in De Toekomst van Nederland, ons leven na corona. De gezamenlijke talkshow van het Algemeen Dagblad en Hart van Nederland was dinsdagavond twee uur lang te zien op SBS6. Hieronder lees en bekijk je de highlights van de uitzending.