Volledig scherm
PREMIUM
© Philips

In de fabriekshallen van Philips zijn hele operatiekamers nagebouwd

Hoe kunnen we longkanker sneller ontdekken én sneller behandelen? En hoe kan de tijd worden verkort die een patiënt in een MRI moet liggen? Medici en technici werken hieraan op de Philips-campus in Best.

Verscholen tussen de naaldbomen, langs de snelweg tussen Tilburg en Eindhoven, ligt  een van de belangrijkste fabrieken van Philips ter wereld. Wie goed kijkt, ziet tussen de bomen de blauwe letters staan die vroeger het dak van een Philips-gebouw in het centrum van Eindhoven sierden. Een kudde Kempische heideschapen ‘maait’ er al jaren het gras. Officieel is het grondgebied  van de gemeente Best, maar bij Philips spreken ze van de ‘bossen bij Eindhoven’.

  1. TUI hoopt op 1 juli weer naar zonbestemmingen te vliegen

    TUI hoopt op 1 juli weer naar zonbestem­min­gen te vliegen

    Nu het coronavirus in Europa minder agressief om zich heen grijpt, proberen reisorganisaties in allerijl voor het zomerseizoen te redden wat er te redden valt. TUI, de grootste touroperator van Nederland, hoopt vanaf 1 juli weer toeristen naar zonbestemmingen te brengen. Dinsdag moet duidelijk worden of de reisadviezen voor het buitenland versoepeld worden. ,,We beginnen met twee vluchten per week, vanuit daar gaan we verder werken.”