Volledig scherm
PREMIUM
Maaike Janssen, haar halfbroer Jordy Willekens en hun vader Louis. © Marco De Swart

Louis heeft zo'n 200 kinderen: ‘Ik kon ze geen vader geven, maar wel broers en zussen’

Via dna-testen vinden steeds meer donorkinderen de ‘anonieme‘ spermadonor die hen verwekt heeft. Hoe verloopt het contact als ze elkaar eenmaal gevonden hebben? Twee donorvaders en hun donorkinderen vertellen over de bijzondere band.

In eenzaamheid sterven en vergeten worden. Dat was zijn grootste angst. Nu weet Louis (68) dat hij niet vergeten zal worden en allerminst eenzaam is. Hij is de donorvader van zestig donorkinderen, die zichzelf ‘de halfjes’ noemen. Waarschijnlijk heeft Louis wel tweehonderd nakomelingen. ,,Ik wil ze állemaal ontmoeten. Ik heb ze geen vader kunnen geven, maar wel broers en zussen.’’

  1. Het nieuwe kalifaat in Noordwest-Afrika en Angela de Jong in de Ochtend Show to go

    Het nieuwe kalifaat in Noord­west-Afri­ka en Angela de Jong in de Ochtend Show to go

    Verslaggever Bob van Huet is morgen te gast in de Ochtend Show to go om te praten over de groeiende Islamitische Staat in Noordwest-Afrika. Ook tv-columnist Angela de Jong is te gast om onder meer te praten over de programma’s Dancing on Ice en Kopspijkers. Daarvoor spreken we ook met cabaretier en presentator Jack Spijkerman. De show wordt gepresenteerd door Yora Rienstra en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.