Betrapt! De Mol laat na klassieke streek zijn duivelse blik zien

Gudo GraaftHet grote graven is weer begonnen! Molloot Gudo Tienhooven deelt elk weekend zijn bevindingen over Wie is de Mol?. Hij praat je bij over complotten, vreemde acties en de laatste theorieën.

Puzzelen, laser gamen en tactisch spelen waren zaterdag de hoofdingrediënten van de tweede aflevering van Wie is de Mol?. Ook ontdekten de kandidaten dat de jokers dit seizoen misschien niet zijn wat ze lijken. En de executie leverde ditmaal wél een (eerste) afvaller op.

Gudo graaft verder naar de identiteit van de Mol en doet enkele opvallende ontdekkingen. Geld binnenhalen sluit je beslist niet uit van het Molschap, zo luidt een van zijn conclusies. Gudo spotte namelijk een klassieke mollenstreek, die daarna werd afgemaakt met een klassieke duivelsblik. Heeft De Mol zich hier getoond?

Volledig scherm
© Gudo Graaft
  1. Koning bedankt Nederlanders in India op bijzondere plek

    Koning bedankt Nederlan­ders in India op bijzondere plek

    Koning Willem-Alexander bedankte Nederlanders die in India wonen en werken vanavond tijdens een receptie op een bijzondere plek. Samen met koningin Máxima ontving hij leden van de Nederlandse gemeenschap in India in het Taj Mahal Palace & Tower in Mumbai, de zwaarst getroffen plek tijdens de terreuraanslagen die de havenstad in 2008 trof. Voorafgaand aan de receptie legden Willem-Alexander en Máxima een krans in de hotellobby ter nagedachtenis aan die verschrikkingen.