Volledig scherm
Deelnemers Wie is de Mol? © AVROTROS

Deze sporen lieten deelnemers Wie is de Mol? achter op social media

De tijd dat deelnemers van Wie is de Mol? tijdens de opnameperiode nietsvermoedend foto’s  op Instagram en Twitter plaatsten, lijkt voorbij. Uitpluizen wie vroeg is afgevallen, wordt steeds moeilijker. Toch zijn er ook dit jaar hints te vinden. Dat blijkt uit de jaarlijkse sociale media-analyse van Jaap van Zessen

Meedoen aan een spel als Wie is de Mol? doe je niet zomaar. Om ervoor te zorgen dat niets over het spelverloop uitlekt, tekenen de deelnemers een strikt contract met een boeteclausule van 250.000 euro. Toch waren er de afgelopen jaren een aantal kandidaten die het niet lukte onder de radar te blijven. Hun gedrag op social media verraadde hun vroegtijdig vertrek.

Ook dit jaar is het weer raak. Zo blijkt uit onze analyse dat de opnames van Wie is de Mol? in Colombia moeten hebben plaatsgevonden tussen 16 mei en 9 juni.

Vliegtuig

Deelneemster en RTL-nieuwslezeres Merel Westrik presenteerde op 15 mei nog het RTL Nieuws en misdaadverslaggever John van den Heuvel meldde op 10 juni dat hij ‘gisteren’ in het vliegtuig vanuit Colombia zat. Mét presentator Rik van de Westelaken.

Wie vóór 9 juni terug was in Nederland, moet dus vroegtijdig het speelveld hebben verlaten.

Ben jij benieuwd over welke deelnemers wij het hebben? Lees dan dit artikel. Let op: de uitslag kan jouw kijk op Wie is de Mol? beïnvloeden.

Bekijk hier de trailer van het nieuwe seizoen:

Poll

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

  • Expeditie Robinson (15%)
  • Chateau Meiland (55%)
  • Beste Zangers (31%)
72520 stemmen