Eerste beelden Wie is de Mol? beloven spektakel

VideoDe eerste beelden van het komende seizoen van Wie is de Mol? zijn zojuist naar buiten gebracht. De leader belooft spektakel met vuur, motoren, hoge bruggen en een waterval.

Vanaf 5 januari is het nieuwste seizoen van Wie is de Mol? te zien bij de AVROTROS. Dit jaar speelt het spel zich af in Colombia.

De deelnemers werden vorige maand bekendgemaakt. Presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mullingen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, meesterpatissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en youtuber en visagist Nikkie de Jager proberen de mol de ontmaskeren.

Volledig scherm
Deelnemers Wie is de Mol? © AVROTROS
  1. Koning bedankt Nederlanders in India op bijzondere plek

    Koning bedankt Nederlan­ders in India op bijzondere plek

    Koning Willem-Alexander bedankte Nederlanders die in India wonen en werken vanavond tijdens een receptie op een bijzondere plek. Samen met koningin Máxima ontving hij leden van de Nederlandse gemeenschap in India in het Taj Mahal Palace & Tower in Mumbai, de zwaarst getroffen plek tijdens de terreuraanslagen die de havenstad in 2008 trof. Voorafgaand aan de receptie legden Willem-Alexander en Máxima een krans in de hotellobby ter nagedachtenis aan die verschrikkingen.