Heeft de Mol zich versproken?

gudo graaftHet grote graven is weer begonnen! Molloot Gudo Tienhooven deelt elk weekend zijn bevindingen over Wie is de Mol?. Hij praat je bij over complotten, vreemde acties en de laatste theorieën.

De derde aflevering kende een bloedstollende ‘executie’ waarbij elke kandidaat zich op het dak van een andere Colombiaanse toren bevond. De kijker kreeg een cliffhanger voor de kiezen en bleef dus niet alleen achter met de klassieke vraag: wie is de Mol? Maar ook met de vraag: wie moet het spel verlaten? Is het nou bakker Robèrt van Beckhoven of toch vlogvisagiste Nikkie de Jager?

Gudo concentreert zich in zijn wekelijkse video toch vooral op de identiteit van de Mol en doet weer enkele opvallende ontdekkingen. Twee mogelijk cruciale aanwijzingen zaten verstopt in scènes van slechts enkele seconden, zo concludeert hij.

Volledig scherm
Gudo concentreert zich in zijn wekelijkse video toch vooral op de identiteit van de Mol. © AD
  1. Koning bedankt Nederlanders in India op bijzondere plek

    Koning bedankt Nederlan­ders in India op bijzondere plek

    Koning Willem-Alexander bedankte Nederlanders die in India wonen en werken vanavond tijdens een receptie op een bijzondere plek. Samen met koningin Máxima ontving hij leden van de Nederlandse gemeenschap in India in het Taj Mahal Palace & Tower in Mumbai, de zwaarst getroffen plek tijdens de terreuraanslagen die de havenstad in 2008 trof. Voorafgaand aan de receptie legden Willem-Alexander en Máxima een krans in de hotellobby ter nagedachtenis aan die verschrikkingen.