Nieuwsflits: Deze opmerkelijke Wie is de Mol?-hint zag nog niemand!

GUDO GRAAFTDeze spraakmakende hint naar de identiteit van de Mol kon Gudo Tienhooven niet langer voor zich houden. Dus ging nog vóór de volgende aflevering van Wie is de Mol? (komende zaterdag) de regenjas weer aan en de bolhoed op.

Het vastzitten in de gevaarlijke Jaimy-tunnel, zette de Molloot aan tot meer twijfels en dus meer graafwerk dan ooit. Hij zette het vergrootglas op de leader van Wie is de Mol? (waarin alle kandidaten de revue passeren) en deed een opmerkelijke vondst. Is de opperbedrieger van dit seizoen ontmaskerd?

Kijk hier naar eerdere afleveringen van de videoserie Gudo Graaft.

Volledig scherm
Molloot Gudo Tienhooven deelt zijn bevindingen over Wie is de Mol?. Hij praat je bij over complotten, vreemde acties en de laatste theorieën. © ADR
  1. Koning bedankt Nederlanders in India op bijzondere plek

    Koning bedankt Nederlan­ders in India op bijzondere plek

    Koning Willem-Alexander bedankte Nederlanders die in India wonen en werken vanavond tijdens een receptie op een bijzondere plek. Samen met koningin Máxima ontving hij leden van de Nederlandse gemeenschap in India in het Taj Mahal Palace & Tower in Mumbai, de zwaarst getroffen plek tijdens de terreuraanslagen die de havenstad in 2008 trof. Voorafgaand aan de receptie legden Willem-Alexander en Máxima een krans in de hotellobby ter nagedachtenis aan die verschrikkingen.